tiistai 26. toukokuuta 2009

Wind it up!

Enää kahdet kokeet. Sitten olenkin jo periaatteessa abi. Pelottava ajatus!

Ei yhtään pysty ajattelemaan että kohta on kesäloma. Ja että kohta täytän 18. Tosin, ei sillä ole oikeastaan mitään väliäkään. En juhlista kuitenkaan mitenkään, koska on aivan turha edes yrittää keksiä jotain järkevää tekemistä siihen aikaan. Kaikki haluaa kuitenkin olla vain kännissä, ja itse en halua synttäreistäni sellaisia. Kesän lapsen ikuiset ongelmat.

Sinänsä vähän huolestuttaa, kun sellaisetkin kaverit, keiden juomiseen en oikein ikinä uskonut, ovat nyt innoissaan lähdössä erinäköisiin bileisiin kesällä. Harmittaa vain, kun mua ei edes pyydetä mukaan. No, olihan tämä arvattavissa, että ne vähätkin kaverit kaikkoaa hiljalleen, kun en vaan tykkää juoda. Tai ehkä paremmin sanottuna,en koe että olisin henkisesti valmis moiseen. Pelkään, että teen jotain tyhmää humalpäissäni ja en vaan hillitse itseäni. Kontrollin menettäminen tietyissä tilanteissa pelottaa oikeasti.

Niin, synttäreistä vielä. En osaa vaan odottaa koko asiaa. No okei, pääsen kruisailemaan autolla ja olemaan tosi khuul. Tai sitten en. Oon aina se sählä joka sammuttaa auton keskelle risteystä.

Jeps. Pitäis kai lukea?

Ei kommentteja: