sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Siivosin tänään vaatekaappini. No joo,sain siinä pikkuset raivokohtauksetkin, mutta niistä en ajatellut puhuvani!

Lähinnä siitä, mitä kaikkia yllätyksiä kaappi kätkikään sisälleen.

Tarkoituksena oli, että heitän pois kaikki vaatteet, mitä en käytä/mitkä ovat liian pieniä/mistä en tykkää. Vähän turhan monen kohdalla jäin huokailemaan ja arpomaan, raasinko heittää pois vai en.

Osa lähti ihan puhtaasti siitä syystä, että vaate oli pieni. Äiti siunaili,kun en millään olisi tahtonut luopua yksistä rintsikoista. Mutta sinne nekin lensi, huspois.

Tajusin, että mulla on hirveästi mustia vaatteita. Ihan liikaa! Siksipä piristinkin viime keskiviikkona vaatekaappiani, ja ostin oikeasti värikkäitä vaatteita. Kaksi t-paitaa, valkoisen ja valko-puna-raidallisen, yhden aivan ihanan,melkein mekko-pituisen punaisen paidan missä on valkoisia palloja ja sellainen hiiiieno avonainen selkä. Ehkä tulevan kesän lempivaate. Lisäksi vielä sininen edestä napitettava kaulus-t-paita ja persikan värinen supersöpö neule. Kyllä nyt oon niin tyttömäinen kerrassaan, jos noista joku on päällä! Ei pitäisi äidilläkään olla valitettavaa, että näytän pojalta.

Lomakin alkaa kohta.. Pelottavaa, tämä jakso valuu sormien läpi vauhdilla. Kaikki jutut on ihan kesken vielä. En tiedä oikein mistä edes aloittaisi.

Hrr! Miksi mua palelee? Ei saisi.

Eksyin hieman aiheesta, mutta ei se mitään!

Haluaisin ainakin kaksi uutta kesämekkoa. Aion mekkoistua tänä kesänä. Korkea aika alkaa minunkin vähän leikkiä neitiä!

Ei kommentteja: