tiistai 10. helmikuuta 2009

Tiistai

En ole ikinä tykännyt tiistaista. Tiistait on pitkiä, merkityksettömiä ja tylsiä.

Olen nyt alkuviikon ollut kotosalla. Kurkku on todella kipeä ja inhottavan tuntuinen ja olo muutenkin toisaikainen. Hyvään aikaan taas sairastuin! Olisi vanhojen tanssit. Ja pitäisi vielä etsiä itselleni jostain bolero/ohut neule/joku muu viritys. Ei kyllä sinänsä kiinnosta ollenkaan tanssia.

Huvitti, kun toikkaroin täällä kotona itsekseni tuo mekko päällä. Hyvin taas muistin sen, että olkkarin isoista ikkunoista näkee suoraan tielle ja tieltä siis meidän olkkariin jos kaihtimet on auki. No, siinäpähän sitten näkivät ohikulkijat meikäläisen pyörähtelemässä ja arvostelemassa itseäni. Hyppelehdin vähän kengät jalassa ja en kaatunut! Joten eiköhän se siitä.

Haluaisin vain saada olkapäät ja käsivarret jotenkin piiloon. Joten se bolero olisi siitä kiva juttu.

Kahden viikon päästä on vanhojen risteily. Ärsyttää jo valmiiksi :D

Voisin pian mennä lukemaan Stieg Larssonia. Tykkään siitä kovin, siis tuosta kirjatrilogiasta. Nyt on tosin menossa vasta ensimmäinen osa, Miehet jotka vihaavat naisia. Se on jänskä.

Katsoin Shawshank redemptionin taas kerran. Se vaan on niin loistava! Tykkään muutenkin hirveästi kaikista vankilaan sijoittuvista leffoista, ja poliisileffoista. Ja tuo Avain pakoon-kirjakin on loistava. Ja Morgan Freeman on loistava, tosin Million dollar babyssa se on parempi.

Jatkanpa Scandinavian music groupin kanssa kesäfiilistelyä ja lämpöisiä ajatuksia.

Ei kommentteja: