maanantai 7. syyskuuta 2009

Mondayyyyyy!

Tää päivä on kyllä ollut taas niin maanantai, niin maanantai.. Okei, koulussa oli kyllä mukavaa! Juteltiin vaan eri tuotantoasioista ja ohjelmien/elokuvien tuotantovaiheista. Meillä on superkiva opettaja, josta tykkää kaikki.

Melissan kanssa oli ihana puhua, ja siunailtiin miehiä yhdessä. On kummaa, miten oman pikkuveljen ikäinen tyttö voi tuntua niin samanlaiselta kuitenkaan olematta sitä.

Niin, koulussa ei tosiaan ollut mitään vikaa. Oli kiva nähdä ihmisiä ja ihmetellä asioita.

Koulupäivän jälkeen taas mikään ei ole tuntunut sujuvan. Kaupassa unohdin puolet mitä piti ostaa, _vaikka oli kauppalista_. Tyhmä mikä tyhmä! Ja valitsin sitten hitaimman jonon, joka siinä vaiheessa (nälkäsenä & väsyneenä & vessahädässä) kyrsi aivan hirveästi. Mutta silti kilttinä tyttönä päästin yhden mummelin edelleni kun hän asiaa kysyi. Eihän mulla periaatteessa mikään kiire ollut.

Huomasin kanssa, että pyörän renkaaseen pitäisi pumpata ilmaa. Pääsin kämpille ja yritin epätoivoisesti tuolla pikku pumpulla toteuttaa tätä operaatiota ja huohhoijaa. Oli semmosta äherrystä ja väkerrystä että alko vaan vituttaa enempi. Eikä siihen renkaaseen varmaan edes tullut lisää ilmaa.

Lopulta sain ruokaakin nassuun. Oli nälkä, kova nälkä, ja söin pastaa niin kun en ois ennen moista saanut. Ja tietenkin söin liian paljon ja liian nopeasti -> kieli paloi ja vatsa oli liian täynnä.

Luin hissaa ja piirtelin aikajanojani. Sain jotain aikaankin ennen kuin nukahdin, ja heräsin hetki sitten tokkuraisena. Olin sotkeutunut peittoon ja rutistin tyynyä niin tiukasti vasten että toinen käsi oli puutunut. Ja voin kertoa, käsi puutuneena ja tokkuraisessa olotilassa ei ehkä kannata tulla parvisängystä alas. Ei fiksua.

No, nyt on huono olo nukahtamisesta (siis fyysisesti) ja otin särkylääkkeen. Sekään ei sujunut ongelmitta, sain paketista haavan sormeeni. :D Ehkä tuo mun lastenmehu helpottais nyt oloani.

En uskalla liikkua tästä mihinkään ettei tartte kiroilla enempää. Oon huomannut, että yksin ollessani puhun ihan hirveästi itsekseni. No, onneksi se ei häiritse ketään!

Huomenna ohjelmassa jälleen koulua ja historiaapistoriaa. Olispa jo ensi viikon tiistai, niin kaikki stressaaminen olis jo taakse jäänyttä.

Niiiiiiiiiiin perus-maanantai. On.

Ei kommentteja: