lauantai 19. syyskuuta 2009

Inhoon mun hiuksia niin paljon just nyt, tekis mieli repiä ne pois aina kun kävelen peilin ohi.

Tästä piti tulla oikeesti superkiva viikonloppu, mutta aika on mennyt siihen kun oon nieleskellyt itkua ja iltasin nyyhkinyt tyynyyn. Ihan vaan sen takia etten osaa pitää hauskaa. Tää ilta pelottaa ihan hirveästi, piti olla vaikka mitä suunnitelmia muttei nyt olekaan sitten oikeastaan mitään. Sivistynyt keikka vaan. Ei hitto. Tunnen itteni maailman tylsimmäksi ihmiseksi. En yhtään tiedä taas mitä pitäis tehdä tai ajatella.

En halua taas puhua näistä olotiloista ääneen kun en vaan osaa. Ja koska kaikilla muilla on hauskaa tiedossa niin parempi olla hiljaa ja mennä kiltisti nukkumaan heti kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. Aamulla on uusi päivä ja sitä paskaa.

Tällaisina hetkinä tulee todella itsekäs olo. Tai tuntuu siltä, että on kiittämätön paska, eikä pitäisi olla tämmöinen lapsellinen.

Tuntuu taas tosi tyhmältä. En mä halua olla "aikuinen", 14-vuotiaana teininä oli paljon helpompaa.

2 kommenttia:

ted kirjoitti...

Teretulemast aikuisten maailmaan. Jotkut meistä ovat raskasmielisempiä kuin toiset. Mutta yritän tässä kuitenkin tarjota sellaista lohtua, että sun ei ole pakko pitää hauskaa. Pitänee kuitenkin kysäistä, mikä sitä hauskaa olisi ollut?

Anonyymi kirjoitti...

nice blog nice Lady ;))