tiistai 23. kesäkuuta 2009

Minulla on katala, vaarallinen olo

Mjaaha.

Jännittää ihan vietävästi. Huominen inssi siis. Pelottaa, että mokaan pahasti. Toisaalta taas, enpä oikein keksi että miten kovin pahasti voisin törttöillä. No, ehkä tämä tästä, ja kunhan taas pääsee auton rattiin ennen todellista ajoa niin luulisi sen helpottavan. Mutta silti.

Äiti sai taas jonkun ihme saarnaamiskohtauksen. Miks et liiku, miks istut koneella, miks et syö terveellisemmin. No siks. Just siks, et voisit kysyä ja olla ilkeä.

Ja nyt iltapäivällä sitten.. Porukat saivat jostain päähänsä että haluan muuttaa Tampereelle vain siksi opiskelemaan, että pääsisin pois kotoa. Siis anteeksi mitä? Ihme käsityksiä.

Ja sitten ne jankkasivat siitä, onko pakko saada yksiö vai eikö soluasunto tosiaankaan kelpaa. Haluaisin yksiön siksi, että olisi omaa rauhaa. Muutenkin jännittää täysin vieraaseen kouluun meno ja ympäristö on muutenkin vieras, niin olisi ihan kiva jos saisi sen yhden paikan ihan vaan itselleen. Ihan mun oman mielenterveyteni takia. Tiedän, että on tyhmä perustelu, mutta silti. Ja tiedän, että yksinasuminen tässä tilanteessa olisi luksusta, mutta kun ääh. Kotikissa haluaa kotirauhan. Ja tosi kiva jos kämppikset olisivat eri aaltopituudella joka asiasta, niin kiva siinä yrittää elellä. Mutta, sen näkee sitten. Torstaina on yhden yksiön asunnosta näyttö, toivon tosiaan että se nappaa. Se kuulostaa niin kivalta.

Kehrätyttää ja pusketuttaa. Purr.

1 kommentti:

tums kirjoitti...

Noi äitin saarnaamis kohtaukset on kyl ihania! Ei sille vaa voi mitää mut must aina tuntuu ku äite/isä alkaa mesoo jostai, et se on tosi alentavaa. Mut ei se ollu se mitä halusin sanoo...
Toi alkaa olee jo aika naurettavaa et porukkas luulee sun muuttavan sen takii pois ku haluut pois kotoo!! Eihän siin ny oo mitää järkee! Toisaalt täytyy ymmärtää niitä ku pikkunen on lentämäs pesästä pois vaarallisee maailmaa... Et anna niillekki vähä armoo! ;)