torstai 29. tammikuuta 2009

Torstai

Vedinpä eilen sitten itkupotkuraivarit, kiitos ruotsin. Yö meni piloille, kiitos ruotsin. Tahtoisin unohtaa tämän päivä, kiitos, minkäpä muunkaan, kuin ruotsin.

En tajua, miten voin inhota jotain kieltä näin paljon. Järki käteen Anni, se on vain kouluaine. Kyllähän minä siitä nyt selviän, totta kai totta kai totta kai. Jos en, niin vähän huonompi homma, koska koulun läpipääseminen on siitä kiinni.

Äiti sanoo että älä stressaa, älä ajattele sitä liikaa, kyllä se hyvin menee. Aina siinä vaiheessa, kun kuulee jonkun perheenjäsenen suusta tuon älä stressaa, tekisi mieli ottaa lähin esine ja paiskata se seinään. No, ehkä siihenkin on tottuminen vaan.

Hirveästi kivoja leffoja tulossa leffaan, mitä tahtoisi nähdä! Frost/Nixon , Revolutionary road, Doubt ja Operaatio Valkyrie. Ja omomomomomomomommmm Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio, miten ihanaa! En myönnä, että omistan vieläkin sellaisen DiCaprio-fanipaidan, joka mahtui päälleni ehkä, hmm, 11-vuotiaana.. Ja Kate Winslet on muuten vain ihana,sellainen sopivan maskuliininen, ei mikään hömpänhömppä-ruusutyttö.

Ai niin, tajusimme tänään kaverini kanssa, että vanhojen risteilyä edeltävänä yönä tulee Oscar-gaala.. Eli pirteänä laivalle!

1 kommentti:

tums kirjoitti...

Se on muute oikeesti niin rasittavaa, ku joku tulee neuvoo ja sanoo just et älä stressaa.. Se vaa pahentaa tilannetta! :D