maanantai 26. tammikuuta 2009

Maanantai

Tällaisten hetkien takia arkea jaksaa. Yksin kotona, rauhallinen hetki. Torkkupeitto, omenamehua ja Frendien jaksoja putkeen.

Frendit vaan nyt sattuu olemaan aivan älyttömän hyvää piristykseen ja näitä katsoessa ei tarvise ajatella liikaa. Rankan maanantain pelastaja, todellakin.

Minua ahdisti taas tänään sunnattomasti, kun jouduin käymään varaamassa kampaaja-aikaa itselleni vanhojen illaksi. En nimittäin yhtään tiedä mitä tahdon, ei ole minkäänlaista visiota. Onneksi kyseessä on kiltti ja tuttu kampaaja, niin hän vain hymyili ja sanoi että kyllä me jotain keksimme.

Ulkonäkö on aina ollut itselleni arka paikka, ja en osaa vieläkään suhtautua tietyissä tilanteissa itseeni tarpeeksi luottavaisesti. Oikeastaan, suurin kiitos itsetuntoni kohenemisesta kuuluu kanssani seurustelleille pojille. Mutta onneksi tämä on ohimenevää, ja uskon että kaikki kääntyy vielä parhain päin.

Vanhojen tanssit ovat siis lähellä, ja kaikki muut tytöt stressaavat niitä ja puhuvat puvuistaan sun muuta. Itselleni kelpaisi paremmin kuin hyvin, että kävisin kaikki harjoitukset mutten tanssisi yleisölle. :P Ehkä ihanteellisin tilanne ikinä.

Ei kommentteja: