tiistai 4. elokuuta 2009

You and me are drifting into outer space

Tämä on oikeesti tosi turhauttavaa, että nyt kun mulla on aikaa ja hirveästi kirjoitusfiilistä, niin ei ole oikeastaan mitään mistä kirjoittaa.

Okei, paperipäiväkirja on saanut kyytiä, sinne olen raapustellut innokkaasti, mutta ne on sellaisia asioita, joita en halua julkiseen blogiin kirjoittaa. Vaikka en mikään hirveän sulkeutunut ihminen ole, niin tietyt asiat on sellaisia, mitkä tahdon pitää ihan oman pääni sisällä. Se on hyvä ja huono asia mielestäni.

Huomenna ajattelin vähän shoppailla. Ihan vähän vaan oikeasti, mutta tahdon vähän uusia vaatteita ennen kun koulu alkaa.

Mulla oli tänään aivan Bridget Jones-fiilis. En tiedä miksi rakastan sitä leffaa ja kirjaa niin paljon, mutta niillä on outo vaikutus muhun. Kakkososasta en niin paljoa pidä, mutta on sekin hyvä.

Bridgetissä on jotain hirveän kadehdittavaa. Ja no, hahmon sähläilyt lohduttavat mua paljon. Ja onhan siinä leffassa Colin Firth. ♥

Kuitenkin, käperryin nätisti sohvalle ja katselin elokuvaani hymy huulilla, KUNNES pikkuveljeni saapui kaverilaumansa kanssa. Siinä sitten kilttinä tyttönä lähdin kyselemättä huspois möksöttämään. Onneksi en kauaa jaksanut, ja kohta jo nauroin huoneeni lattialla vanhoille Demi-lehdille.

Miten sainkin näin paljon tekstiä aikaan, vaikkei oikeasti ole tapahtunut mitään?

On höntti olo. Makasin äsken sängyllä niin että veri valui päähän ja kun nousin ylös niin meinasin mennä vähän mukkelismakkelis. Ups.

4 yötä! Hurjaa.

Ei kommentteja: